Despre Noi

Despre Noi

CINE SUNTEM

 

Suntem o echipa formata din 6 departamente, gata sa satisfacem mereu cerintele si dorintele clientilor. Incepand de la departamentul tehnic si pana la cel de comunicare si suport, livram intotdeauna calitate de top. Cand vine vorba de jaluzele, rulouri, rolete, plase insecte, usi garaj sau sisteme pentru inchiderea teraselor, profesionalismul este cuvantul de baza care ne defineste. Avand o experienta vasta in domeniu,  lucram cu entuziasm si iscusinta pentru ca multumirea sa se vada pe chipurile clientilor nostri.

 

Livrare rapida in toata tara in maximum 3 zile lucratoare!

CE NE RECOMANDA

Pe lista telurilor noastre se afla pe primul loc multumirea clientilor. De aceea, am incercat intotdeauna sa le oferim acestora cat mai multe avantaje pentru ca zambetul lor sa fie cat se poate de larg la finalul incheierii colaborarii. Deoarece suntem direct producatori, oferim clientilor nostri cel mai bun raport calitate-pret. Pe langa aceasta, venim in intampinarea clientilor si cu garantie pentru toate produsele, produse ce sunt acreditate cu certificare europeană ISO 9001 şi 14001. Lista nu se opreste aici! Masuram si montam gratuit in Bucuresti si Ilfov si oferim asistenta tehnica speciala pentru clientii din restul judetelor tarii la care nu putem ajunge.  
 

Promotia
noastra

Va oferim asistenta telefonica pentru toate comenzile, in vederea efectuarii masuratorilor si montajului chiar de catre dumneavoastra precum si oferta de pret personalizata.