Ghid Masurare

Ghid Masurare

 

CUM SA OBTINETI MASURATORI CORECTE

Daca nu aveti nicio idee despre cum ar trebui luate masuratori pentru jaluzele, rulouri, rolete sau orice alt produs pe care noi il producem si de care aveti nevoie, atunci trebuie sa stiti ca suntem aici pentru a gasi solutii. 

Locuiti in Bucuresti sau in Ilfov? Perfect. Echipa Rolden se poate deplasa direct la voi acasa pentru a lua masuratorile corecte. In plus, acest serviciu este gratuit!

Daca locuiti in alte judete ale tarii, atunci trebuie sa aflati ca avem o echipa de asistenta tehnica priceputa in a ajuta clientii sa ia masuratorile corecte. Veti primi indicatii, sfaturi si raspunsuri la toate intrebarile adresate.
 

Masurare si montaj gratuit in Bucuresti si Ilfov. Oferim asistenta tehnica pentru clientii din toata tara.

Pentru ca suntem perfectionisti si ne dorim sa aducem zambete pe chipurile clientilor nostri, venim in ajutorul vostru cu indicatii complete pentru a obtine masuratorile corecte si perfecte. Nu uitati! Ne deplasam direct la voi acasa daca va aflati in Bucuresti sau Ilfov!

Va stam la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:30. Asadar, nu ezitati sa ne contactati! Suntem aici mereu pentru a va oferi o mana de ajutor!

Promotia
noastra

Va oferim asistenta telefonica pentru toate comenzile, in vederea efectuarii masuratorilor si montajului chiar de catre dumneavoastra precum si oferta de pret personalizata.